Handelsbetingelser


 
   

 

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn:

Rikke Møller

Mullerupvej 27

5540 ullerslev
Mailadresse: info@rikke-moller.dk
Telefonnummer 61408460/20850103

 

Betaling:

Der kan betales for varer på følgende måde:
- Visa/Dankort
- Visa Electron
- Mastercard
- Mobilpay

Der tages ikke gebyr for betaling med kredit kort.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra rikke-møller.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Priser:

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med rikke-møller.dk indgås aftaler på dansk.
Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.

Produktvisning:

Produktbillederne er vejledende, da farver kan afvige fra produkternes faktiske farve. Farvevisningen afhænger i høj grad af indstillingerne på din skærm. Vi bestræber os altid på at beskrive produkterne så korrekt som muligt. Vi fraskriver os ansvar eventuelle afvigelser, og retter beskrivelserne til så snart vi får kendskab hertil.

Sikkerhed: 

Kreditkort: Det anbefales at bruge dankort/kreditkort, når du handler på Internettet. Det stiller dig mest sikkert som forbruger, og du skal ikke være bange for, at 3. part kommer i besiddelse af dine kortoplysninger, idet overførslen sker krypteret mellem din computer og PBS.
Betaler du med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde at, at dit kort bliver misbrugt i en internet butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du sikret bedre end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

Levering:

Vi afsender normalt varerne samme dag, eller dagen efter vi modtager din ordre. Dette kan kun lade sig gøre fordi rikke-møller.dk selv er lagerførende på 97% af vores sortiment. Men der kan gå op til 5 arbejdsdage, inden du modtager dine varer. Såfremt en vare skulle være udsolgt, vil vi kontakte dig pr. telefon eller e-mail for at aftale det videre forløb.
Leveringstidspunkt anses for sket, når forbrugeren har fået udleveret varen. Risikoen for varer købt hos rikke-møller.dk overgår til dig som kunde på leveringstidspunktet.

Vi sender automatisk bekræftelse via e-mail, når din ordre afsendes.
Skal du bruge varerne til en bestemt dato, er du velkommen til at notere det under ”kommentarer” – så sørger vi for, at ordren bliver afsendt rettidigt.

Hvis man vælger at afhente selv, modtages en mail når pakken er klar. Varerne kan ikke hentes før denne mail er modtaget.
Afhentning kan ske mandag-fredag fra 8-16, på mullerupvej 27 5540 ullerslev.

Forsendelse:

Alle pakker til Danmark sendes med GLS. Du kan som kunde selv vælge om du vil have pakken leveret i en pakkeshop/udleveringsted, eller du vil have den leveret til en adresse, (dog anbefaler vi du vælger at få leveret til en adresse, hvor du befinder dig i dagtimerne)

 Fragtpriser

 

Vare sendes med postnord.                 0-5 kg  5-10 kg  10-20 kg          

Leveret på privatadresse.                      61kr     66kr          84kr         

Leveret i  pakkeshop.                            39kr     46kr          64kr     

Retur via GLS                                         41kr     51kr          71kr

Ved modtagelse af pakken:

Når pakken modtages, er det dig som forbruger der skal kontrollere det er den rigtige varer du har modtaget, hvis den forkerte vare er taget i brug, er det ikke muligt at få ombyttet denne til den rigtige varer.

Fortrydelsesret:

rikke-møller.dk tilbyder 14 dages returret. ( julegaver 1 mdr)  Salgsemballagen må ikke være brudt, og skal være i samme stand som du modtog den. Varen kan retuneres i samme emballage. Du hæfter selv for evt skader på varen.
                       
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter afsendelses dato. Overskrides de 14 dage, vil der blive modregnet 100,- kr i gebyr. (modregnet i de penge der skal retuneres) Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det er vigtig, at du vedlægger ordrebekræftelsen og skriver på den hvad du ønsker. Det er ikke nødvendigt at kontakte os ved retunering.
Såfremt varen er returneret uden de rette oplysninger, opbevarer rikke-møller.dk pakken på lageret indtil de rette oplysninger bliver fremsendt af kunden. (rikke-møller.dk) efterlyser ikke oplysningerne hos kunden).
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 


Returadresse:
Rikke Møller

Mullerupvej 27

5540 Ullerslev

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. . Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Tilbagebetaling:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vejledning:

Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra rikke-møller.dk side er denne af vejledende art. rikke-møller.dk indestår for, at varen opfylder lovens krav til bla. CE mærkning og andre krav til produktet, som der er anvist på sitet.
 

Reklamationsret:

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.
Dette betinger naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Reklamationsprocedure:
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Du skal informere os på mail. info@rikke-møller.dk (vi er ikke i stand til at modtage reklamationer pr. telefon). Primært for at sikre dig den rigtige behandling at din reklamation.
rikke-møller.dk betaler naturligvis omkostninger til returporto. Men kun i de tilfælde hvor vi er kontaktet først, så vi kan udstede en postnord retur label til dig. rikke-møller.dk kan tilbyde retunering via tilsendte returlabel, ikke af afhente pakker på private eller erhvervs adresser. 
Du kan returnere varen og vedlægge en skriftlig reklamation til følgende adresse:


Rikke Møller

Mullerupvej 27

5540 ullerslev

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Af hensyn til hurtigere sagsbehandling bedes du vedlægge faktura eller kopi af denne samt en beskrivelse af fejlen eller manglen, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og Pakken skal leveres på vores adresse.
Varen skal altid sendes tilbage i original emballage.

Gode råd om internethandel:

Indtast aldrig din PIN-kode. Det er ikke nødvendigt.
Opgiv aldrig dit kortnummer, med mindre du er i færd med at købe noget.

Læs købebetingelserne grundigt igennem.
Gem dokumentationen fra købet, print din kvittering ud, og gem den.

Husk alle transmissioner der vedrører oplysninger om dit kreditkort er krypteret. Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.


Klageadgang  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning med kundeservice, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Det kan gøres via www.kfst.dkwww.forbrug.dk eller på telefon 41 71 50 00 (Hverdage 9-16).
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på rikke-møller.dk har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos rikke-møller.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og kundeservice for rikke-møller.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på rikke-møller.dk er Direktør, Rikke Møller  
Oplysninger afgivet til rikke-møller.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi dit opgivne navn og mailadresse.
E-mailadressen videregives kun til trustpilot.dk i forbindelse med køb på rikke-møller.dk og der bliver kun sendt email til kunden ved første køb
Som registreret hos rikke-møller.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til rikke-møller.dk via e-mail info@rikke-møller.dk.